"Si Vis Pacem Para Bellum" Jesteśmy tu by zawładnąć Cabalem xD "Veni Vidi Vici" I nie poddamy się bez walki "Iacta Alea Est"
Jeździec Armagedonu
zajebiście xD ale sam tak nie chce szkoda auta xD ale ona ma tupet xD żeby tak zdewastować auto hahahahaha zajebiste to xD
Amoze byscie chcieli zobaczy COS W CZEKOLADZIE .
http://th.interia.pl/30,gb477e21c1945562/i689292.jpg
Jeździec Armagedonu
jak lubi to ja zostaw xD a tak po za tym to nie musi być to o czym pewnie zacnie pomyślał xD
Jesli ci niepasuje to przestane stawiac fotki .
a tom fotke dalam zeby niektuzy se zobaczyli co mozna zrobic zpolewom czekoladowom.
A jak mozesz to dej mi przyklad co mam za fotki dawac,moze jak zobacze w internecie to dam.
oMG ja sie nikogo o nic nie czepiam ............................. ani nie marudze ale postaraj sie pisac po polsku a nie po polskiemu wiesz moja babka od polskiego sie o all czepia i jakos zaczalem tego przestrzegac i czasem nie moge ludzi zrozumiec jak pisza jak ty xD(bez obrazy) ale po prostu czasem cie nie moge zrozumiec ...
eh ja juz taka jestem i sie niezmienie i pisze tak chociaz sie saram (jak bedziesz wmoim wieku to zrozumiesz) ale niestety ja tez mialam wzawoduwce problemy z profesorem od polskiego ale on jako czlowiek zrozumial to a ta twoja baba z polskiego to jakas hmmmmm ,niebede pisac co uuu heheheh