"Si Vis Pacem Para Bellum" Jesteśmy tu by zawładnąć Cabalem xD "Veni Vidi Vici" I nie poddamy się bez walki "Iacta Alea Est"
chcialbym wiedziec co myslicie o zorganizowaniu czegos takiego jak zawody dashrun czyli uczestnicy poruszaliby sie wyznaczona trasa jedynie przy uzyciu skila dash ktory jak wiadomo w opinii publicznej jest skilem podstawowym
a wiecej konkretow
trasa bylaby z gory ustalona i uczestnicy musieliby jej przestrzegac jak to na rajdach szwecji np jest oczywiscie w minimalny sposob moznabybylo skracac droge ale tak aby zaliczyc wszystkie punkty kontrolne a mianowicie reszta jest prosta jak budowa cepa czyli biegniemy z punktu A do punktu B
o nagrodach potem sie porozmawia jak sie pomysl przyjmie
Jeździec Armagedonu
jakbym miał brać w tym udział to z wiadomych powodów technicznych (procek) nie wziął bym w nim udziału ale ogólnie to ZA jestem xD
dobra to jak wiekszosc ludzi ktorzy odwiedzaja to forum opowiedzialo sie za tym aby zorganizowac te zawody to mysle ze tera pomyslec lepiej o najprzyjemnieszej rzeczy czyli o nagrodach
ja mysle ze zrobic mozna tak ze kazdy wplaca jakas sume badz daje jakis itemek (oczywiscie wczesniej sie ustala minimalna stawke jaka mozna dac i ile wart jest item) i potem zwyciezca zgarnia cala pule
ja mam pomysl poprostu ty to organizujesz nie ja ci pomoge i poprosze satana o pomoc zbierzemy itemki warte okolo 100k i damy do puli jemu za to zaplace a jak cos kazdy uczestnik daje tez cos od siebie tez w granicach 100k zeby nikogo nie naciagac a mysle ze chetnych bedzie duzo
aha i musi byc zasada ze wizki nie puszczaja dasha i teleporta na przemian bo to jest o wiele szybsze ...
Ostatnio edytowany przez Zacnie (2008-05-17 14:59:31)
iwa ale jak wiesz to sa zawody w skilu dash i tylko i wylacznie jak zaznaczylem wczesniej w pierwszym poscie i nie mozna uzywac innego skila niz dash
dobra a tera nastepna sprawa do obgadania kiedy cos takiego organizujemy
Ostatnio edytowany przez Arramas (2008-05-17 18:47:45)
uuu wiem ze boicie sie ze ja jako wizard wygram ztym hehehe no czebabylo jakis dzien wybrac tylko taki zeby wszystkim pasowal ja np. wprzyszlom sobote niemoge bo imprezka sie szykuje wiec juz wiecie czemu wypada.hehehe
Wiec ja proponuje w niedziele najblizsza bo iwa mowi ze sobota zajeta w tygodniu to szkola ... ale w niedziele o np 18:00 mozna aha arramas dostane od satana drobiazgi na ta impre ale niestety za niewielka oplata wiec kupimy to na pol chociaz to i tak bedzie max 500k xD
ale zawsze cos w koncu nie od kierowcy F1 zarabiali po pare a nawet pareset milionow
i ogolnie trzeba jakas trase przygotowac w jakim miescie bedzie pierwsza trasa
slucham propozycji
potem bedzie glosowanie nad trasa czy dobra czy jakies zmianki itp itd
na poczatku jedziemy w GD od plant pantentormow do wejscia na MF i LID
Pozniej BI od warpa do wejscia do UG na ghostach
3. DS od red gralie do wejscia do FGR (na lug queenach) a dla lepszych graczy proponuje jeszcze w PL i FR bo w UG to juz przesada xDDD chyba ze chcecie ja moge biec wszedzie ale nie po lidzie xDD
a i co do trasy to dowolna czy ustawimy ludzi jako paliki xDD i kto wyjdzie na inna droge ma lose czy moze 1 czy 2 ludzi biegnacych za nimi ??
Ostatnio edytowany przez Zacnie (2008-05-19 04:02:04)